Кошик
354 відгуків
Потрібна консультація? Телефонуйте - 068 168 7234
+380 (95) 042-04-59
+380 (50) 218-84-69
+380 (95) 042-04-59
ТОВ "Еко лавка"
Кошик
Топ

Loclo Локло

1 300 

  • Готово до відправки
Loclo Локло
Loclo ЛоклоГотово до відправки
1 300 
+380 (95) 042-04-59
Адміністратор
  • +380 (50) 218-84-69
    менеджер
  • +380 (95) 042-04-59
    знижка 30%
+380 (95) 042-04-59
Адміністратор
  • +380 (50) 218-84-69
    менеджер
  • +380 (95) 042-04-59
    знижка 30%
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Для травлення
Loclo - чудове поєднання харчових волокон і клітковини, необхідні забезпечення моторної функції травного тракту.

До складу Локло входять яблучний пектин, подорожник, броколі, куркума, червоний буряк, розмарин, морква, томат, капуста, біофлавоноїди, сафлорова олія, смола акації та гуара, вівсяні висівки, кориця.
 

Яблука містять пектин
Англійська приказка говорить: «З'їдай яблуком перед сном, і ти залишиш лікаря без хліба».
Яблука містять пектин, який знижує ризик захворювання на рак товстої кишки. Дослідження, проведені в Техаському університеті, показали, що підживлення тварин пектином у 2 рази знижувало кількість захворювань на рак.

Пектин відіграє важливу роль у зниженні рівня холестерину в крові. Він також зменшує вміст цукру в крові, що особливо важливо при захворюванні на діабет. Пектин сприяє виведенню токсинів та металів, зменшує побічні ефекти променевої терапії.

 

Харчові волокна подорожника
Насіння подорожника є найбагатшим джерелом харчових волокон, сприяє розм'якшенню калових мас і очищенню кишечника, нормалізує моторну діяльність шлунково-кишкового тракту. Ефекти, властиві пектину, багато в чому схожі з дією насіння подорожника.

Смоли акації та гуара (камеді) сприяють зменшенню апетиту, знижують рівень холестерину, тригліцеридів, ліпопротеїдів низької щільності, а також пов'язують токсичні речовини та виводять їх із організму.
 

Зменшує апетит
Вівсяні висівки – це оболонки вівсяних зерен. Поліпшують моторику кишечника, сприяють зниженню рівня холестерину в крові, виводять токсичні речовини та регулюють рівень цукру в крові.

Томати забезпечують організм вітаміном С, каротином, лікопеном, фолієвою кислотою, залізом і калієм. Завдяки вмісту в томатах вітаміну С залізо краще засвоюється організмом.

Відомо, що томати зменшують ймовірність виникнення апендициту, а також знижують ризик захворювання на рак (завдяки вмісту в-каротину, фолієвої кислоти та лікопена).

Дослідження, проведені в штаті Іллінойс (США), показали, що у жінок з високим вмістом лікопена в крові рідше розвивається передракова пухлина шийки матки, а італійські вчені встановили, що томати знижують ризик виникнення раку легень та передміхурової залози.
 
Усуває запори
У моркві міститься багато пектинових речовин, які допомагають знизити рівень холестерину у крові. Морква багата на каротином, калієм, також містить вітаміни С, В6, фолієву кислоту, залізо.

Завдяки цим складникам, морква є ефективним засобом для зниження ймовірності розвитку серцево-судинних захворювань та раку, зберігає добрий зір до похилого віку, зміцнює імунну систему, усуває запори.

Червоні буряки вирощували ще древні римляни і використовували її при лікуванні головного, зубного болю та інших нездужань. Римські воїни-завойовники принесли із собою буряки до багатьох європейських країн.
 

Фолієва кислота
Буряк - хороше джерело фолієвої кислоти, калію, заліза та клітковини, містить вітамін С, солі магнію. Клітковина буряків знижує рівень цукру в крові та запобігає раку прямої та товстої кишки, підшлункової, передміхурової та молочної залоз.

Брокколі походить від качанної капусти. Наші сучасники віддають перевагу зеленій капусті броколі, хоча в давні часи була популярна фіолетова, червона, коричнева і кремова.

Вважається, що броколі запобігає раку і зміцнює імунну систему, будучи відмінним джерелом вітаміну С та фолієвої кислоти.
 
Профілактика раку
Брокколі також містить протираковий в-каротин, індоли, клітковину, калій, кальцій та селен. Встановлено, що броколі зменшує ризик захворювань молочної залози, розвитку у ній фіброзно-кістозних утворень. Відзначено позитивний ефект при використанні брокколі як захист від серцевих нападів та інсультів, запобігання запорам. Брокколі також допомагає боротися з діабетом.

Капусту вирощували та їли тисячоліттями. У ній містяться антиканцерогенні речовини, включаючи сульфоран, індоли, вітаміни U та С, вітаміни групи В та клітковину. Вона зменшує ймовірність розвитку раку, допомагає лікувати виразки шлунка та 12-палої кишки, має антибактеріальні та антивірусні властивості.
 

Газоутворення?
Встановлено, що капуста допомагає зменшити ризик фіброзно-кістозних захворювань молочної залози. Різні речовини, які у капусті, стимулюють імунну систему.

Клітковина капусти сприяє встановленню регулярного випорожнення та знижує ризик виникнення геморою та інших захворювань, пов'язаних із запорами.

Кориця сприяє покращенню травлення, посилюючи відділення слини та шлункову секрецію, зменшуючи газоутворення.

Розмарин раніше використовували тільки як вторгнень засіб. Але останнім часом отримано наукові дані про його сильну онкопротекторну дію.
 

Для кишкової мікрофлори
Куркума - прекрасний антиоксидант, що одночасно покращує травлення та сприяє нормалізації кишкової мікрофлори. Відомо також, що куркума має

Характеристики
Основні
ВиробникNSP
Країна виробникАмериканське Самоа
УпаковкаПластикова банка
Форма випускуПорошок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 300 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner